Sandık Kokusu 29. bölüm fragmanı!

Dün akşam 28. bölümüyle ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'nun 29. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 12:14
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 12:31
Sandık Kokusu 29. bölüm fragmanı!
Ecem Çetin Muhabir

Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Demet Akbağ, Serkay Tütüncü, Necip Memili gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, Show TV'de çarşamba akşamlarına damgasını vuran Sandık Kokusu dizisi 28. bölümüyle ekrana geldi. 

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi, yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. 

Sevilen dizinin 28. bölümünün ardından gelecek hafta ekrana gelecek olan 29. bölümünden ilk tanıtım da yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtım, Gülnaz’ın çocuğunun babasının kim olduğuna dair izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Gizem dolu bu olayın yanı sıra, Reha’nın Karsu’ya yaptığı kötülüklerden keyif alması dikkat çekti. Reha'nın bu davranışları, izleyiciler arasında tepki toplarken, hikayenin gidişatını da önemli ölçüde etkiliyor. Bora’nın Ayça ile yemeğe çıkması, tanıtımın en çok konuşulan anlarından biri oldu.Öte yandan, Can’ın boşanma davası açması ve Karsu hakkında söyledikleri, tanıtıma damgasını vuran diğer bir gelişme oldu. Karsu'nun, çocukları tarafından da istenmemesi ve hayatının altüst olması, izleyicileri duygusal bir yolculuğa sürüklüyor. Karsu’nun bu karmaşık durumu nasıl düzelteceği ise merakla bekleniyor.

Sandık Kokusu’nun 29. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=k6qOy1q_r38

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa