Ajax- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi arenasına çıkıyor. Peki Ajax- Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 12:27
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 13:59
Ajax- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Beşiktaş, 2024-2025 UEFA Avrupa Ligi sezonunda ilk maçına Ajax deplasmanına çıkıyor. 

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne play-off turunda Lugano'yu eleyerek katılmaya hak kazandı ve Ajax karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. 

Beşiktaş, bu sezon resmi maçlarda henüz mağlubiyet yaşamazken 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Özellikle İmmobile ve Rafa Silva gibi isimlerin performansıyla dikkat çeken siyah-beyazlılar, Ajax'la oynayacakları bu önemli maçı kazanarak Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ajax, sezona beklediği gibi başlayamasa da kadrosunda Wout Weghorst ve Ahmetcan Kaplan gibi Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı isimler bulunuyor. Ayrıca takımın başında, daha önce Türkiye'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran Francesco Farioli yer alıyor.

Zorlu mücadele bugün maç, Amsterdam'da, Johan Cruijff ArenA'da oynanacak ve saat 22.00'da TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, Ajax karşısında tarihindeki ilk galibiyeti almaya çalışacak. İki takım daha önce 6 kez karşılaştı ve bu maçların hepsini Ajax kazandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa