Yaya geçidinde araçlara el kaldırdı, hızla gelen sürücü öldürdü!

Ne kaldırımda ne de yaya geçidinde güvendeyiz. Adana'da kadın, yaya geçidinde sürücülere el kaldırıp uyardı. Hızla gelen sürücü çarparak öldürdü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 15:01
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 15:38
DHA
Kaynak DHA

Adana'da yaya geçidinde feci kaza: Elvan Özdemir hayatını kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Elvan Özdemir, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, sürücü gözaltına alındı.

Kaza, Sarıçam ilçesinde meydana geldi

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Sarıçam ilçesindeki Kozan Yolu'nda gerçekleşti. Elvan Özdemir, ailesiyle birlikte yürüdüğü sırada yaya geçidine gelerek karşıya geçmek istedi. Yolda hızla ilerleyen ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobile durması için el işareti yaptı.

El işareti yaparak durdurmak istedi

Elvan Özdemir, el kaldırarak otomobili durdurmaya çalışırken bir yandan da yolda yürümeye devam etti. Ancak hızla gelen otomobil, durmayarak Özdemir’e çarptı ve genç kadın yola savrularak ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı

Kaza sonrası olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Elvan Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından, sürücü gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor

Elvan Özdemir’in ölümüne neden olan kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kazanın nasıl meydana geldiğine dair detayları araştırırken, sürücünün ifadesine başvuruldu.

Amasya'daki cinayet gibi kaza!

Dün de Amasya'da cinayet gibi kaza yaşanmıştı. Aşırı hızla seyreden sürücü, öndeki aracı sollamak için ters şeride geçmiş ve kaldırımda yürüyen çocuğu biçerek öldürmüştü.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa