Jose Mourinho, Trippier için yönetime özel talepte bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Kieran Trippier için yönetime özel talepte bulundu.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 15:08
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 15:31
Jose Mourinho, Trippier için yönetime özel talepte bulundu
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Yaz transfer dönemi sona ermesine rağmen Süper Lig'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, devre arası transfer çalışmalarına erkenden başladı.

İngiliz basını, sarı-lacivertlilerin Kieran Trippier transferi için harekete geçtiğini duyurdu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, son lig maçında Galatasaray'a karşı alınan mağlubiyetin ardından toparlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mourinho, takımı bu mağlubiyeti geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmaları için motive ediyor.

Bu süreçte Fenerbahçe yönetimi de Mourinho'nun kadro planlamasına büyük önem veriyor. Devre arası transfer dönemine yönelik hazırlıklarına şimdiden başlayan yönetim, deneyimli teknik adamın talebi doğrultusunda Newcastle United forması giyen Kieran Trippier için girişimlere başladı.

Fenerbahçe, gözünü Trippier'e dikti

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe, 34 yaşındaki sağ bek oyuncusu Kieran Trippier'i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Milan ve Atalanta gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de Trippier ile ilgilendiği belirtilse de Fenerbahçe'nin transferi bitirebilecek en güçlü adaylardan biri olduğu ifade edildi.

Premier Lig'de bu sezon üç maça çıkan tecrübeli futbolcu, kendisine gelecek transfer tekliflerini değerlendirmek için beklemede.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa