Şenol Güneş, Trabzonspor'un sorununu açıkladı

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, takımın kötü gidişatının sebeplerini sıraladı. Transfer sorusuna yanıt veren Güneş, "İdeal 11'i bulamadım." dedi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 16:20
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 18:00
Şenol Güneş, Trabzonspor'un sorununu açıkladı
Hakan Öksüz Editör

Önce Avrupa Ligi'nden, ardından da Konferans Ligi'nden elenen Trabzonspor, ligde de aradığını bulamadı. Trendyol Süper Lig'de bu sezon çıktığı 5 maçtan da beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, kötü gidişata dur diyemiyor.

Sezonun başında alınan başarısız sonuçlar nedeniyle Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, takımı teknik direktör Şenol Güneş'e emanet etti. Gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da sorunun ne olduğuna dair açıklama, Şenol Güneş'ten geldi.

Transfer sorusuna yanıt verdi

Şenol Güneş Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında konuşan deneyimli hoca, "Sonuçlar oldukça başarısız. Trabzonspor'u kendi haline bıraksanız bile sonuçların daha iyi olması gerekir. Transfer her zaman çözüm değildir. Bazen fazlalık oyuncular, daha büyük problemdir. Devre arasında oyuncu alınması daha uygun olur, bunu yönetime söyledim. Devre arası gelmeden ihtiyaç olan mevkileri yönetime ileteceğiz." dedi.

"İdeal 11'i bulamadım"

Takımda moral ve özgüven problemi olduğunu kaydeden Şenol Güneş, şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa