Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya tepki! ''Yazıklar olsun''

Aşk-ı Memnu dizisinin Adnan Ziyagil'i usta oyuncu Selçuk Yöntem, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı ağır eleştirdi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 16:21
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 16:43
Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya tepki! ''Yazıklar olsun''
Ecem Çetin Muhabir

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde oyuncularla ilgili yaptığı çıkışla gündeme geldi.

Karadağlı, şunları söyledi; 

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Gaye Filiz Alacacı, Tamer Karadağlı'nın sözlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama açıklama yaptı. 

Alacacı, şu sözlerle Karadağlı'ya destek verdi;

Bu paylaşımın ardından Alacacı’nın, DT Genel Müdürlüğü'ne çağrıldığı ve burada telefonunun alınıp üç saat boyunca bir odada tutulduğu iddia edildi. Sanatçı, Karadağlı, danışmanı Görkem Ali Kaya ve özel kalem müdürü Ali Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunarak, "hürriyeti tehdit, görevi kötüye kullanma ve haberleşmenin engellenmesi" suçlamalarıyla dava açılmasını talep etti.

Alacacı’nın suç duyurusu dilekçesine göre, sanatçı özel kalem müdürü Ali Ceyhan tarafından görüşmeye çağrıldı ve telefonu alındı. Ardından danışman Görkem Ali Kaya tarafından üç saat boyunca bir odada tutuldu. Kaya’nın, Alacacı’ya paylaşımının suç teşkil ettiğini belirterek, Karadağlı’dan özür dilemesini istediği, ancak Alacacı’nın bunu reddettiği ifade edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ise DT’nin talebiyle konuyu incelemek üzere bir başmüfettiş görevlendirdi.

Bu gelişmeler üzerine, Devlet Tiyatrosu'nun eski oyuncularından Selçuk Yöntem, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Yöntem, DT'nin geçmişten bugüne geçirdiği değişimi eleştirerek, Tamer Karadağlı'ya tepki gösterdi. 

"Yazıklar olsun"

Usta oyuncu, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa