Leyla dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

3. bölümüyle yine milyonları ekrana kilitleyen Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 17:09
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 17:19
Leyla dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Muhabir

NOW TV'nin iddialı projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi 11 Eylül Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başladı. 

Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, dizi büyük ilgi gördü. 

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi elde eden, derinden etkileyen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Leyla dizisi, dün akşam 3.  bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Leyla'nın mücadeleci ve duygusal yolculuğunu ekrana taşıyan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisi büyük ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizi, 3. bölümüyle Total'de 6,20 2. AB'de 4,81 2. ABC'de 6,08 reyting elde etti. 

3. bölümde neler yaşandı?

Serap’ın, Tufo ve Nur’u evde yakalamasıyla birlikte olaylar hızla gelişir. Serap, yaşananların ardından Tufo’yu terk ederken, Nur’un uzun süredir planladığı entrikalar da adım adım hedefine ulaşmaya başlar. Bu sırada Leyla ve Cino, bir depoya kapatılmış durumda korku dolu anlar yaşarlar. İlk olarak Cino depodan çıkarılırken, Leyla içinse hayatında yeni bir dönemin başlayacağının işaretleri belirir. Nur ile yüzleşmek zorunda kalan Leyla, bu karşılaşmanın etkilerini uzun süre üzerinden atamayacak gibi duruyor. Tufo ise tüm yaşananları ailesine anlatmak zorunda kalır. Bu itiraf, hem aile içi dengeleri değiştirecek hem de olayların seyrini yeni bir yöne çevirecektir. Yıllar sonra aniden ortaya çıkan Neco, Nur ve Mali için büyük bir sürpriz olur. Neco’nun "Leyla yaşıyor" sözleri, ikiliyi derin bir şüpheye sürükler ve bu gizemin peşine düşerler. Güzide ise durumu öğrendiği anda Leyla’yı uyarır, böylece Leyla’nın hayatındaki tehlike giderek büyür. Bu karmaşık olaylar yaşanırken Leyla ve Civan arasında geçmişlerine dair duygusal bir konuşma gerçekleşir. İkili, geçmişten gelen duygularını paylaşırken, geleceğe dair kararlarını da sorgulamaya başlar. Neco’nun sözlerinin izini süren Nur, sonunda Leyla’nın karşısına çıkar.

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin 3. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da izleyici karşısına çıktı. 

İşte 4. bölüm fragmanı;

https://www.youtube.com/watch?v=Nh4BjOmTLok

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa