Siyah Kalp, 3. bölümüyle ekrana gelecek!

Show'nin sevilen ve ilgiyle izlenen yeni sezon projelerinden birisi olan Siyah Kalp dizisi bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 17:32
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 17:44
Siyah Kalp, 3. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Kadrosunda Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp, izleyiciden yoğun ilgi gördü.

 

İlk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi, bu akşam 3. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. 

3. bölümde neler yaşanacak?

Bir bağ evinde çıkan yangın, Sumru, Melek ve Nihayet’i alevlerin ortasında bırakır. Olay yerinde olan Nuh, gözünü karartıp yangının içine dalarak onları kurtarmaya çalışır. Ancak bu tehlikeli an, Nuh'u kendi içinde derin bir ikileme sürükler. Bu arada, birbirlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Melek ve Nuh, hayatlarının en büyük korkularından biriyle sınanırken, ikizler ise bu zorlu durum karşısında daha da birbirlerine kenetlenir. Yaşadıkları bu sınav, aslında onları hedeflerine bir adım daha yaklaştırır. Melek'ten uzak durmakta zorlanan Cihan, ciddi bir çıkmazla karşı karşıya kalır. Kalbinin sesini dinlemek istese de, babasının ona yüklediği zorunluluklar ve sorumluluklardan kaçamaz. Öte yandan, Nuh’a karşı beslediği duyguların farkına varan Sevilay için Cihan’la olan evlilik kararı giderek daha karmaşık hale gelir. Sevilay, bu zorlu süreçte kaderine razı gelmeye çalışırken, ona karşı kurulan oyunların kurbanı olacağından habersizdir. Sumru ise ikizleri hayatından ve ailesinden uzak tutamayacağını artık anlamıştır. Sinirleri iyice yıpranan Sumru, hayatının altüst olmasından büyük bir korku duyar.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa