16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

Aydın'dan çeşitli suçlardan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Serkan Mete polis takibiyle yakalandı

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 18:30
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 00:40
16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı
DHA
Kaynak DHA

 Aydın’ın Nazilli ilçesinde, çeşitli suçlardan toplamda 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Serkan Mete (39), polisin üç aylık takibi sonucunda yakalandı.

Polis üç ay süreyle takipteydi

Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, firari şahıslara yönelik yürüttükleri çalışmalarda önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Konutta birden fazla kişiyle yağma, ateşli silah ve mermi kaçakçılığı, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak gibi suçlardan 16 yıl hapis cezası kesinleşen Serkan Mete’nin, zaman zaman Nazilli'ye giriş çıkış yaptığı tespit edildi. Polis, Mete'yi üç ay boyunca teknik ve fiziki olarak takip altına aldı.

Polisten kaçmaya çalıştı, yakalandı

Takibin ardından harekete geçen ekipler, bu sabah Serkan Mete'nin içinde bulunduğu otomobili Nazilli-Bozdoğan kara yolunda durdurmak istedi. Ancak 'Dur' ihtarına uymayan Mete, kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerinin kovalamacası sonucu Mete kısa sürede yakalandı. Firari hükümlünün, hakkında ayrıca 25 yakalama kararı bulunduğu da öğrenildi.

Cezaevine gönderildi

Gözaltına alınan Serkan Mete, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan Mete, Nazilli E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa