Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan'dan, erken seçim çağrısı geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Millet yoruldu ve bunaldı. Artık aktörlerin değişmesi lazım” sözleriyle erken seçim çağrısı yaptı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 19:14
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 00:38
Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan'dan, erken seçim çağrısı geldi
DHA
Kaynak DHA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından düzenlediği basın toplantısında, ülkenin temel sorunlarına ve ekonomik zorluklara dikkat çekti. Ziyaretlerinde karşılaştıkları en büyük sorunun geçim sıkıntısı, yoksulluk ve enflasyon olduğunu belirten Erbakan, tarım sektöründeki zorlukları da gündeme getirdi.

"Geçim derdi her kesimi etkiliyor"

Fatih Erbakan, ziyaretlerinde en çok karşılaştıkları sorunların başında geçim derdinin geldiğini vurguladı. Erbakan şunları söyledi:

"Çiftçinin durumu da işçi ve emekli gibi zor"

Erbakan, Giresun'da fındık üreticilerinin yaşadığı zorluklara değinerek, "Fındığın memleketindeyiz ancak çiftçinin ve köylünün adım atacak hali yok. Emeklinin, işçinin ve asgari ücretlinin de adım atacak hali yok" şeklinde konuştu.

"Siyasi aktörlerin değişmesi gerekiyor"

Ülkenin ekonomik sorunlarının çözüme kavuşması için erken seçime gidilmesi gerektiğini savunan Erbakan, mevcut iktidarın yıprandığını ve mental yorgunluk yaşadığını belirtti. "Türkiye'nin bir erken seçimi gündemine alması ve 2025 yılının sonu veya 2026 yılının ilkbaharında bir erken seçimle siyasette değişiklik yapması gerekiyor" diyen Erbakan, milletin de bu değişikliği istediğini söyledi.

İktidarın yıprandığını ifade eden Erbakan, "Millet yoruldu, iktidar da yıprandı ve mental yorgunluk had safhada. Artık aktörlerin değişmesi lazım. Ziyaretlerimizde milletimiz de bunu açıkça ifade ediyor" dedi. YRP Lideri Erbakan, belediyeler aracılığıyla yapılacak hizmetlerle milli görüş farkını ortaya koyacaklarını ve merkezi hükümeti yönetmeye talip olduklarını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa