Manisa'da tankerin çarptığı üniversite öğrencisi kurtarılamadı

Manisa'da tankerin çarptığı motosikletin sürücüsü üniversite öğrencisi Mahmut Kara hayatını kaybetti.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 04:21
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 04:21
Manisa'da tankerin çarptığı üniversite öğrencisi kurtarılamadı
EP
Esra Polat Editör

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, akaryakıt tankerinin çarptığı motosiklet sürücüsü Mahmut Kara (19) hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi olan Kara'nın, aynı zamanda antrenörlük yaptığı ve boş zamanlarında dönercide kurye olarak çalıştığı öğrenildi.

Kaza Detayları

Kaza, gece saat 23.00 sıralarında Manisa-Menemen karayolunda yaşandı. Serdar Ağca'nın kullandığı 34 EBC 128 plakalı akaryakıt tankeri, önünde seyir halindeki Mahmut Kara'nın yönetimindeki 80 ALL 694 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kara, motosikletiyle birlikte tankerin altına sürüklenerek feci şekilde can verdi. Tanker sürücüsü Ağca, yaklaşık 50 metre sonra durabildi.

Olay Yerine Müdahale

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Kara’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tanker sürücüsü Serdar Ağca ise gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü.

Kara'nın Hayatını Kaybetti

Kazaya kurban giden Mahmut Kara'nın, üniversite öğrencisi olduğu ve antrenörlük yaptığı öğrenildi. Boş zamanlarında dönercide kurye olarak çalışarak geçimini sağlayan Kara’nın ölüm haberi, ailesi ve yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa