Adana'da günlük evlere denetim...

Adana'da günlük olarak kiraya verilen evlere denetimler gerçekleşti. Uygunsuzluk tespit edilen ikamet sahiplerine idari işlem uygulandı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 05:50
Adana'da günlük evlere denetim...
EP
Esra Polat Editör

Adana'nın Seyhan ilçesinde, polis ekipleri günlük kiraya verilen evlerle ilgili geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Sümer Mahallesi'nde bulunan bazı yapılar hakkında fuhuş ve uyuşturucu ticareti için kullanıldığına dair ihbarlar üzerine başlatılan çalışmada, 95 kişilik bir polis ekibi görev aldı.

Sümer Mahallesi'nde Şüpheli Yapılar İncelendi

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı suç önleme, devriye ekipleri ve mahalle bekçilerinden oluşan ekipler, 7 gecekondu binada denetim yaptı. Denetimler sırasında binaların etrafı güvenlik altına alındı ve şüpheli evler tek tek incelendi.

Kira Sözleşmesi Olmayanlara Yasal İşlem

Polis ekipleri, denetledikleri evlerde kira sözleşmelerini kontrol etti. Kira sözleşmesi bulunmayan kişiler ve bu kişilere ev kiralayan ikamet sahipleri hakkında idari işlem uygulandı. Yapılan bu denetimlerin, suçların önlenmesi adına süreceği belirtildi.

Adana'dan bir de kaza haberi

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Elvan Özdemir, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Kozan Yolu üzerinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte yolun karşısına geçmek isteyen Elvan Özdemir, yaya geçidine geldiği sırada hızla yaklaşan bir otomobili durdurmak amacıyla elini kaldırdı. Ancak yürümeye devam ettiği sırada plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen araç, Özdemir'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Elvan Özdemir, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası sürücü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa