Yalova'da yayalara minibüs çarptı... 2 ölü...

Yalova'da meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara minibüs çarptı. Kazada iki kişi yaşamını yitirdi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 06:50
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 06:50
Yalova'da yayalara minibüs çarptı... 2 ölü...
EP
Esra Polat Editör

Yalova’da meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Bayram (63) ve arkadaşı Mustafa Macit (53), bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Macit'e çarptıktan sonra kaçan bir diğer aracın da kazaya karıştığı belirtildi.

Olayın Detayları

Kaza, saat 21.00 sıralarında Yalova-İzmit karayolunda meydana geldi. İzmit yönüne doğru seyir halinde olan S.C. (30) yönetimindeki 77 ADD 282 plakalı minibüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mustafa Bayram ve Mustafa Macit'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mustafa Macit, karşı şeride savrulurken, plakası henüz belirlenemeyen bir başka araç da Macit'e çarparak olay yerinden kaçtı.

Olay Yerine Müdahale

Kaza sonrasında çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Mustafa Bayram ve Mustafa Macit'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Kaçan Sürücü Aranıyor

Kazaya karışan ve olay yerinden kaçan diğer aracın tespiti ve sürücüsünün yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Mustafa Bayram ve Mustafa Macit'in cenazeleri, savcının incelemesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir kaza haberi de Manisa'dan

İzmir-Ankara D300 karayolu Orhan Acar Kavşağı yakınlarında meydana gelen motosiklet kazasında, iki kişi yaralandı. Aynı şeritte ilerleyen iki motosiklet çarpışarak savruldu.

Kaza, saat 22.15 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolunda gerçekleşti. İddiaya göre, Ali T. ve Hüseyin A. yönetimindeki 45 APK 074 ve 45 APE 766 plakalı motosikletler, aynı şeritte seyir halindeyken birbirine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yere savrularak yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler Ali T. ve Hüseyin A., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Olayın nasıl meydana geldiğine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa