Hakkari'de yaşanan olayda ölümden saniyelerle kurtuldu

Hakkari'de yaşanan olayda karşıya geçmeye çalışan bir kişi freni boşalan kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kaydedildi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 07:30
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 07:30
Hakkari'de yaşanan olayda ölümden saniyelerle kurtuldu
EP
Esra Polat Editör

Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesi'nde freni boşalan bir kamyonet, önce köprünün korkuluklarına, ardından da bir elektrik direğine çarptı. O sırada yolda yürüyen bir kişi, kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaşanan kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Detayları

Kaza, saat 19.00 civarında Karşıyaka Mahalle yolunda meydana geldi. İddiaya göre, şehir merkezi istikametine ilerleyen ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen kamyonetin freni boşaldı. Kamyonet hızla rampa aşağı ilerleyerek önce Katramas Köprüsü'nün korkuluklarına çarptı, ardından elektrik direğine çarparak durabildi.

Yaya Mucizevi Şekilde Kurtuldu

O sırada yolda yürüyen bir yaya, kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Mahalledeki elektrik direğinde hasar meydana gelmesi sonucu bölge kısa süreliğine elektriksiz kaldı.

Kazayı yara almadan atlatan kamyonet sürücüsü, olay yerinde polis tarafından ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa