İzmir'de 'huzur' denetimi... Ekipler bir bir enseledi...

İzmir Bayraklı'da yapılan denetimlerde 238 adet sentetik ecza hap ele geçirildi, 10 kişi ekipler tarafından yakalandı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 08:30
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 08:30
İzmir'de 'huzur' denetimi... Ekipler bir bir enseledi...
EP
Esra Polat Editör

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yapılan polis operasyonlarında, 238 adet uyuşturucu hap ve 8 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 10 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu ve Hırsızlık Şüphelilerine Operasyon

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, ilçede farklı noktalarda denetimler gerçekleştirdi. Denetim sırasında park halindeki motosikleti çalmaya çalışan O.U., O.M. ve Y.M. suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada bir adet tabanca bulundu. Üç şüpheli, çaldıkları motosikletle birlikte gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Ayrıca, durdurulan şüpheli şahıslar E.K. ve A.C.B.’nin üst aramasında 238 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Yakalanan kişiler, uyuşturucu haplarla birlikte polis merkezine teslim edildi.

Kaçak Şüpheliler Yakalandı

Aranan şüphelilere yönelik çalışmalarda, 31 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A., bir berberde tıraş olduğu sırada polis tarafından gözaltına alındı. Cezaevine teslim edilen E.A.’nın yanı sıra, 21 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.Ö. ise otomobiliyle ilçede gezdiği sırada polis tarafından takip edilerek yakalandı.

Yolda yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sonucunda, 4 yıl 26 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.Ç. de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Gasp Şüphelileri Yakalandı

Araç denetimlerinde 7 adet ruhsatsız tabanca daha ele geçirilirken, ilçede birçok gasp olayına karıştığı belirlenen 3 şüpheli, yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda gözaltına alındı. Polisin gerçekleştirdiği bu operasyonlarla ilçede güvenliği sağlamaya yönelik önemli adımlar atıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa