İstanbul'da bazı bölgelerde sis etkili oldu

İstanbul'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinden itibaren sis etkili oldu. İşte haberin detayları ve günün son tahminleri...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 08:50
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 08:50
İstanbul'da bazı bölgelerde sis etkili oldu
EP
Esra Polat Editör

İstanbul'da sabahın erken saatlerinden itibaren bazı bölgelerde sis etkili oldu. Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe, Sarıyer ve Kağıthane ilçelerinde sis bulutları zaman zaman görüş mesafesini düşürdü.

TEM Otoyolu ve Köprülerde Yoğun Sis

Özellikle TEM Otoyolu Kavacık mevkisi ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde sisin yoğunlaşması nedeniyle sürücüler dikkatli ve kontrollü bir şekilde ilerlemek zorunda kaldı. Ancak, sisin deniz seferlerinde herhangi bir aksaklığa yol açmadığı belirtildi.

Trafik Yoğunluğu Yüzde 47

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Cep Trafik uygulamasına göre, saat 07.50 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 47 olarak ölçüldü.

Meteorolojiden son tahminler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu olacağı, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri ile Artvin’in kuzey bölgelerinde yerel sağanak yağışların etkili olacağı öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise havanın genellikle az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Ayrıca, Marmara’nın doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülebileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa