Siyah Kalp, 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi Siyah Kalp, 3. bölümüyle yine milyonları ekrana kilitledi. Peki, 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 11:07
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 11:35
Siyah Kalp, 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen, Show TV'nin sevilen projesi Siyah Kalp, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. 

Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sevilen dizi, adını reytinglerde zirveye yazdırdı, ABC1 20+’da 5.16 izlenme oranı 14.19 izlenme payı, Total’de 4.90 izlenme oranı 14.30 izlenme payı ,AB grubunda ise 4.22 izlenme oranı 12.89 izlenme payı etti. 

Sahneleriyle sosyal medyada yine oldukça konuşulan ve beğeni toplayan dizinin 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Tanıtımda Nuh ve Melek, gerçekleri söyleyebilmek adına anneleri Sumru'yu köşeye sıkıştırır. Sevilay'ın kına gecesinde Harika'nın yaptığı sürpriz ortalığı adeta birbirine katar. Düşmanlarına bir adım daha yaklaşabilen Tahsin Yenişehirli, Samet Şansalan ile tanışır. Nuh ve Sevilay'ın yakınlaştığı sahneler ise seyircide merak uyandırdı. Melek ve Nuh'un gerçekleri ortaya çıkarabilmek için neler yapacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp’in 4. Bölüm 1. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=M52PYlepgNg

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa