Serhat Akın’ın silahlı saldırıya uğradığı anlar kamerada

Eski milli futbolcu Serhat Akın dün akşam silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı ve sonrasında yaşananlar kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 11:14
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 11:26
Serhat Akın’ın silahlı saldırıya uğradığı anlar kamerada
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın, bir program çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı anı kamerada 

Olayda, Akın ayaklarından vuruldu ve yere yığıldı. Saldırıyı gerçekleştiren motosikletli, yüzü maskeli iki saldırganın, olayın ardından kaçtığı bildirildi. 

Saldırının güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı ve görüntülerde saldırganın hızla koşarak Akın'a yaklaştığı, silahla 3 el ateş ettikten sonra motosikletle olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Serhat Akın, saldırı sonrası sosyal medya hesabından durumu duyurarak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadesini kullandı. Olayla ilgili polis incelemesi ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

TFF ve Fenerbahçe'den saldırıya kınama 

Fenerbahçe Spor Kulübü, eski futbolcularına yapılan bu saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Akın'ın silahlı saldırıya uğraması sonucu ayağından yaralanmasından duydukları üzüntüyü dile getirdi. 

Akın, saldırı sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis soruşturması devam ederken, saldırının nedeni henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa