Tutuklu Jahrein, Elçin Sangu'ya dava açtı

Sosyal medyada "Jahrein" adıyla tanınan ve 13 gündür tutuklu bulunan Ahmet Sonuç, oyuncu Elçin Sangu'ya hakaret davası açtı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 11:17
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 12:03
Tutuklu Jahrein, Elçin Sangu'ya dava açtı
Hakan Öksüz Editör

Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklu olan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'un, oyuncu Elçin Sangu ile yaşadığı bir sosyal medya tartışması ile ilgili hakaret davası açtığı bildirildi. 

"Çomar" ifadesi nedeniyle hakaret davası

Jahrein, şikayet dilekçesinde, Elçin Sangu’nun 27 Mayıs 2024'te sosyal medya üzerinden "Gamer'ın çomarına denk geldik" ifadesini kullandığını belirtti.

Elçin Sangu’dan alaycı yanıt

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, sosyal medya platformu X üzerinden bir gönderi paylaştı. 

Ahmet Sonuç’un kendisinden şikayetçi olduğu dilekçeyi paylaşan Sangu, "Jahr…….shahash ahhhh beee hiç sekmez klasik" yorumunu yaptı. 

Bu paylaşım, sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Jahrein'in tutuklanma süreci

"Jahrein" adıyla çeşitli platformlarda yayınlar yapan Ahmet Sonuç'un tutuklanma süreci, sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Ertürk Kösen de gözaltına alınmıştı

"İncel sohbet odası" adlı platformda gerçekleştirilen ve çocuk istismarına yönelik söylemler içeren konuşmaların ardından "Pungent 666" rumuzunu kullanan Ertürk Kösen de gözaltına alındı. 

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, benzer söylemler gerçekleştirdiği iddiasıyla Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç da gözaltına alındı. Ardından Sonuç'un tutuklandığı haberi kamuoyuna duyuruldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa