Osman Aşkın Bak'tan Serhat Akın paylaşımı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 12:25
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 12:39
Osman Aşkın Bak'tan Serhat Akın paylaşımı!
Ecem Çetin Muhabir

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın, bir program çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı.

Olayda, Akın ayaklarından vuruldu ve yere yığıldı. Saldırıyı gerçekleştiren motosikletli, yüzü maskeli iki saldırganın, olayın ardından kaçtığı bildirildi. 

Saldırının güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı ve görüntülerde saldırganın hızla koşarak Akın'a yaklaştığı, silahla 3 el ateş ettikten sonra motosikletle olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Serhat Akın, saldırı sonrası sosyal medya hesabından durumu duyurarak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadesini kullandı. Olayla ilgili polis incelemesi ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı üzerinden Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Saldırıyı kınadı 

Aşkın Bak, Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti. 

"En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum"

Bakan, Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini ilerek, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa