18.0.'in ardından 18.0.1 geliyor!

iOS 18'i geçen hafta kullanıcılarla buluşturan Apple, iOS 18.0.1'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Peki, iOS 18.0.1 ile hangi yenilikler gelecek?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 12:47
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 15:52
18.0.'in ardından 18.0.1 geliyor!
Ecem Çetin Muhabir

Apple tarafından üretilen İphone telefonu, Türkiye'de ve dünyada milyarlarca insan tarafından kullanıyor. 

Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği telefon, her yıl bir yenisini daha ekliyor. Bununla birlikte gelen güncellemelerle birlikte İphone kullanıcıları yeni özelliklerle karşı karşıya kalıyor. 

Apple, son olarak İOS 18 sürümünü de piyasaya sürdü. Kullanıcılar, telefonlarında güncelleme yaptı ve yeni özelliklerle karşılaştı. 

"iOS 18.0.1'i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor"

Apple, iOS 18'in piyasaya sürülmesinin ardından kısa süre içerisinde yeni bir ara güncelleme olan iOS 18.0.1'i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. iOS 18 kadar büyük yenilikler içermese de, bu güncellemenin özellikle hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri üzerine odaklanması bekleniyor.

İOS 18.0.1 sürümünün testlerine başlandı. Son analiz verilerine göre, güncellemenin test aşaması birkaç gün önce başlamış durumda. Uzmanlar, bu güncellemenin önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm kullanıcılara sunulacağını öngörüyor.

Apple’ın ara güncellemelerle hata düzeltmelerine odaklandığı görülse de, asıl büyük yeniliklerin iOS 18.1 ile gelmesi bekleniyor. Bu sürümle birlikte Apple Intelligence adı verilen yapay zeka destekli yeni özellikler iOS platformuna entegre edilecek. Bu da iPhone ve iPad kullanıcılarına daha akıllı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacak.

Apple’ın iOS 18.0.1 güncellemesiyle kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedeflediği, bir sonraki büyük sürümle de daha kapsamlı yenilikler sunacağı görülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa