The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ikinci sezonu için geri sayım başladı

The Walking Dead: Daryl Dixon’ın ikinci sezonu, 30 Eylül günü ABD ile eş zamanlı olarak TV+'ta izleyici karşısına çıkacak. İşte ayrıntılar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 12:58
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 13:21
The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ikinci sezonu için geri sayım başladı
DHA
Kaynak DHA

The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinin ikinci sezonu, "Carol’ın Kitabı" başlığıyla 30 Eylül'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle Amerika Birleşik Devletleri ile eş zamanlı olarak TV+’ta izleyicilerle buluşacak.

Altı bölümden oluşan bu sezon, Daryl’in Fransa’da kalma kararıyla başlıyor ve bu karar, hem Daryl’in hem de hikâyeye geri dönen Carol’ın hayatını derinden etkiliyor. Carol, eski dostunu bulmak için tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarken, Fransa’daki Genet adlı güç yükseliyor.

Ülke iki grup arasında savaş alanına dönüşüyor

Ülke, Pouvoir ve Union of Hope adlı iki grup arasında bir savaş alanına dönüşüyor. Daryl ve Carol, bu kaosun ortasında hem dış düşmanlarıyla hem de kendi içsel sorunlarıyla yüzleşirken derin bir karakter gelişimi yaşayacak ve hayatlarının geri kalanını nasıl şekillendireceklerine karar vermek zorunda kalacaklar.

Norman Reedus, Daryl Dixon rolüyle başrolde yer almaya devam ediyor. Melissa McBride ise Carol Peletier karakteriyle bu sezonda yeniden hikâyeye katılıyor.

Diğer önemli oyuncular arasında Isabelle karakterini canlandıran Clémence Poésy, Genet hareketinin lideri Quinn’i oynayan Adam Nagaitis ve Daryl’in Fransa’daki mücadelesine katkı sağlayan karakterlerden birini oynayan Anne Charrier yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa