Kızılcık Şerbeti'ne bu akşam Asude ve Firaz geliyor!

Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti'nde dahil olacağı öncesinde öğrenilen Asude ve Firaz izleyici karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 13:50
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 14:05
Kızılcık Şerbeti'ne bu akşam Asude ve Firaz geliyor!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin en çok izlenen projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve beğeni toplayan dizi, yeni sezonuyla da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Milyonları ekrana kilitleyerek zirvedeki yerini koruyan Kızılcık Şerbeti, bu akşam 69. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Asude ve Firaz geliyor 

Sevilen dizide daha öncesinde kadroya dahil olacakları ortaya çıkan Batuhan Bozkurt ve Servet Pandur ilk kez izleyici karşısına çıkacak. 

Pandur, Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem karakterinin üvey annesi Asude’yi canlandıracak. Bozkurt ise Asude'nin oğlu Firaz karakterine hayat verecek. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Yalazoğlu, Özge Özacar, Feyza Civelek, Fırat Çelik, Emrah Altıntoprak, Kaan Taşaner, Şebnem Bozoklu gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa