Narin Güran cinayetinde yeni gelişme

Diyarbakır'da öldürülen Narin cinayeti soruşturmasında amca Salim Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 15:08
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 17:24
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. 

Cinayetle bağlantılı olarak 12 kişi tutuklandı; bunlar arasında Narin'in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da bulunuyor.

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu'nun hazırladığı rapora göre, Narin Güran’ın ölüm nedeni, ağız ve burun kapanması ile boynuna yapılan bası sonucu oksijensiz bırakılmaya bağlı olarak gerçekleştiği ortaya çıktı.

Büyük yankı uyandıran cinayet soruşturmasında  teknik delillerin incelemeye alınırken Kriminal raporlar ise cinayetin sırrını çözecek. 

Diğer yandan soruşturma sürerken amca Salim Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayetle ilgili tutuklanan 12 kişi Diyarbakır Cezaevi'ndeki T tipi hücrelerde bulunurken amca Salim Güran'ın kaldığı hücre değiştirildi.

Amca aynı kampüs içerisinde daha yüksek güvenlikli izole hücreye alınırken soruşturma tamamlanıncaya kadar şüpheliler bu hücrede kalacak. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa