Ali Koç ile TFF Başkanı görüştü! Forma hediye edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu görüşmede bulundu. TFF'den konuya dair açıklama geldi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 16:18
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 16:48
Ali Koç ile TFF Başkanı görüştü! Forma hediye edildi
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Fenerbahçe ve Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç tarafından TFF'ye (Türkiye Futbol Federasyonu) bir ziyaret gerçekleştirildi. Koç ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun bir araya geldiği görüşme, Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeydi. Bu toplantıda, Türk futboluna katkı sağlayacak projeler ve gündemdeki konular üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe ve Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Koç'a özel olarak imzalanmış A Millî Takım forması hediye etti.

TFF tarafından söz konusu ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Önceden futbolun marka değeri çok daha yüksekti"

TFF ile Nesine arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının tanıtım toplantısında konuşan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun layık olduğu yere ulaşması için gelirlerin mutlaka artış göstermesi gerektiğini dile getirdi. Hacıosmanoğlu, kendisinin de kulüp başkanlığı geçmişinin olduğunu ifade ederek kendi döneminde futbolun çok daha yüksek bir marka değerine sahip olduğunu ve yönetimde yapılan hatalar sebebiyle sporun farklı mecralara çekildiğini ve sonuç olarak çok değer kaybettiğini anlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa