Abdullah Pembe'nin kapısında... Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de!

Show TV'de yeni sezonuyla da ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam 69. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 16:55
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 17:07
Abdullah Pembe'nin kapısında... Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin en çok izlenen projelerinden birisi olan, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve beğeni toplayan dizi, yeni sezonuyla da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Milyonları ekrana kilitleyerek zirvedeki yerini koruyan Kızılcık Şerbeti, bu akşam 69. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Görkem, Fatih’le bozulan ilişkisini düzeltmek için harekete geçer ve bu süreçte babasının gücünü arkasına alarak hızlı bir şekilde adımlar atar. Şirkette meydana gelen yeni gelişmeler, hem Abdullah’ın hem de Fatih’in rahat bir nefes almasını sağlar. Kıvılcım, Cemal’in yayınevinde çalışmaya başlar ve işinden oldukça memnundur. Ancak, onun için en büyük mesele hala annesinin acısının hafiflememesidir. Bu sırada, Giray ve Heves ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya devam etmedir. Ancak, Doğa’nın kızı için düzenlediği doğum günü partisi tüm aileyi bir araya getirir. Bu buluşma, aile içindeki ilişkilerde yeni dinamikler yaratır. Mustafa, babasının şirket hisselerini dağıtırken kendisine haksızlık ettiğini öğrenir ve bu durumu fark ettikten sonra harekete geçer. Abdullah’ın bebek Alev’i emanet ettiği dadıdan şüphelenen Meri, bu durumu araştırmaya başlar. Olayı derinlemesine inceleyen Meri, altında çok büyük bir kötülüğün yattığını keşfeder. Bu durum, aileyi sarsacak yeni bir sorunun kapıda olduğuna işaret eder. Bu gelişmelerin farkında olan Kıvılcım, velayet konusunda Abdullah’a zorluk çıkarabileceğini hissettirir. Kendisini köşeye sıkışmış hisseden Abdullah, güvendiği tek kişi olan Pembe’ye sığınarak çözüm arayacaktır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa