"11 yaşındaki çocuk ayinde öldürüldü" iddiası ortalığı karıştırdı

Hindistan'da 11 yaşındaki bir çocuğun özel okul yönetimi tarafından gerçekleştirilen bir ayin sırasında öldürüldüğüne ilişkin iddia ortalığı karıştırdı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 16:56
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 17:22
''11 yaşındaki çocuk ayinde öldürüldü'' iddiası ortalığı karıştırdı
AA
Kaynak AA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde yaşandığı öne sürülen bir olay tepkilere neden oldu. Bu eyalette 11 yaşındaki bir öğrencinin özel okul yönetimi tarafından düzenlenen bir ayin sırasında öldürüldüğü iddia edildi.

Hindustan Times'ın haberine göre, Hathras kentinde bulunan özel okulun sahibi Jasodhan Singh ve yönetimi tarafından bir "kurban adama ayini" gerçekleştirildi. Ayinin, okulda eğitim gören Kritarth adlı öğrencinin söz konusu okula başarı getirmesi amacıyla yapıldığı ve bu sırada öğrencinin öldürüldüğü öne sürüldü.

Öğrencinin boğularak öldürüldüğü ifade edildi

Hathras polis yetkilisi Ashok Kumar Singh, Hint medyasına verdiği demeçte, okul sahibi Singh, oğlu Dinesh Baghel ve yönetimde bulunan 3 çalışanın, okul yurdunda kalan Kritarth'ı zorla ayin alanına götürdüklerini belirtti. Singh, öğrencinin boğularak öldürüldüğünü ifade etti.

Gözaltına alındılar

Olayın ardından okul yönetimi, Kritarth'ın ailesine, çocuğun rahatsızlandığı için hastaneye götürüldüğünü bildirdi. Fakat ailenin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda okul sahibi Singh, oğlu Baghel, okul müdürü Laxman Singh ve iki öğretmen gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa