Şehit Şeyda Yılmaz'ın kabri çiçeklerde donatıldı

26 sabıkalı bir cani tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın kabri, duygu dolu mektuplarla ve çiçeklerle donatıldı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 17:52
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 17:55
Şehit Şeyda Yılmaz'ın kabri çiçeklerde donatıldı
AA
Kaynak AA

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın kabri çiçeklerle donatıldı

İstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın kabri, ziyaretçilerin duygu dolu notları ve çiçeklerle donatıldı. 27 yaşında şehit olan Yılmaz’ın, Sivas Yukarı Tekke Polis Şehitliği'ndeki mezarı, hem yakınları hem de vatandaşlar tarafından sık sık ziyaret ediliyor.

Mektuplar ve çizimler mezarı süslüyor

Şehit Yılmaz'ın kabrine bırakılan çiçeklerin yanı sıra, özellikle çocuklar tarafından çizilen resimler ve yazılan mektuplar dikkat çekiyor. Ziyaretçilerin duygularını ifade ettiği notlar, mezar başında duygusal anlar yaşatıyor. Şehidin hatırası, bırakılan bu sembollerle canlı tutuluyor.

Çocuklar Şeyda Yılmaz'ı unutmadı

Yılmaz'ın kabri başına bırakılan mektupların arasında, çocuklar tarafından yapılan çizimler de bulunuyor. Küçük yaşlarına rağmen derin duygularla kaleme aldıkları yazılar ve çizimler, Şeyda Yılmaz’ın hafızalardan silinmediğini gösteriyor. Bu mektuplar, onun anısını yaşatmak ve şehitliği vurgulamak açısından büyük önem taşıyor.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay

İstanbul Ümraniye’de devriye görevi sırasında silahlı saldırıya uğrayan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, saldırıda ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Polis memuru Yılmaz’ın şehit edilmesi

Saldırı, rutin devriye görevi sırasında gerçekleşti. Şüphelilerin Yılmaz ve ekibine karşı gerçekleştirdiği saldırıda, Yılmaz ağır yaralanırken olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye sevk edildi. Ancak genç polis memuru, hastanede yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü. Şeyda Yılmaz, Sivas'taki Yukarı Tekke Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa