Efsaneler İzmir'de biraraya geliyor

Türk futbolunun efsane teknik direktörleri Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Şenol Güneş İzmir Spor Zirvesi'nde bir araya gelecek.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 20:19
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 20:34
Efsaneler İzmir'de biraraya geliyor
EK
Esra Koçak Editör

İzmir Spor Zirvesi, 8 Ekim'de gerçekleştirilecek. Zirvenin tanıtım toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'in kent düzeyinde bir spor planlamasına ihtiyaç duyduğunu vurguladı. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener ise ülkemizin futbol dünyasındaki önemli isimlerinin zirvede bir araya geleceğini açıkladı.

İzmir Spor Zirvesi ile geleceğe yatırım

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Türk spor tarihinde önemli bir yere sahip olan İzmir’in mirasını gelecek nesillere en doğru şekilde aktarmak amacıyla bu zirveyi düzenlediklerini belirtti. Özgener, "Bu zirve, İzmir'in spor potansiyelini harekete geçirecek ve kısa sürede büyük hedeflere ulaşmasını sağlayacaktır. Zirvenin gelenekselleşeceğine eminim" ifadelerini kullandı.

Spor dünyasında yenilikler ve öne çıkan konular

Zirvenin kapsamına dair bilgi veren Özgener, sporcu sağlığı, performans analizleri, dijitalleşme ve yapay zeka uygulamaları gibi geniş bir yelpazede konuların ele alınacağını ifade etti. Bu zirvenin sıradan bir etkinlik olmayacağını vurgulayan Özgener şunları dile getirdi: 

Futbolun efsane isimleri aynı sahnede olacak

Zirvenin son panelinde ise Türkiye'nin futboldaki en deneyimli isimleri bir araya gelecek. Daha önce hiçbir sahnede bir araya gelmemiş olan Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş, Şansal Büyüka moderatörlüğünde Türk futbolunun bugünü ve geleceğini masaya yatıracaklar. Bu panelde, futbolun yanı sıra sporun genel durumu ve geleceği tartışılacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa