Sergen Yalçın'a sürpriz talip!

Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04’ün, Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Eylül 2024 21:36
GÜNCELLEME
27 Eylül 2024 21:54
Sergen Yalçın'a sürpriz talip!
DHA
Kaynak DHA

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Antalyaspor'u çalıştıran ve sezon sonunda takımdan ayrılan Sergen Yalçın, Almanya'dan sürpriz bir teklif aldı. Bundesliga 2'de mücadele eden Schalke 04'ün, 51 yaşındaki teknik direktörü takımın başına getirmek istediği öne sürüldü.

Schalke 04, Sergen Yalçın'ı istiyor

Ersin Düzen'in 343 Digital YouTube kanalında paylaştığı bilgilere göre, Alman kulübü Schalke 04, Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak kadrosuna katma konusunda ısrarcı. Beşiktaş'ta elde ettiği başarılarla tanınan Yalçın’ın, Bundesliga 2'de zor günler geçiren Schalke 04 ile anlaşma ihtimali dikkat çekiyor.

Schalke'nin zor günleri

Bundesliga 2'de sezona kötü bir başlangıç yapan Schalke 04, geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayabildi. 18 takımlı ligde 16. sırada yer alan takım, kötü gidişatı durdurmak amacıyla Sergen Yalçın’ı teknik direktör olarak getirmeyi planlıyor.

Yalçın, Kenan Karaman ile yeniden çalışabilir

Schalke 04 kadrosunda, Beşiktaş'tan tanıdığı bir isim de bulunuyor: Kenan Karaman. Beşiktaş'ta birlikte çalıştıkları dönemde iyi bir uyum yakalayan ikilinin, Yalçın’ın göreve gelmesi halinde tekrar bir araya gelmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın’ın bu teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu olurken, Türk futbolseverler de bu gelişmeyi yakından takip ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa