Kocaeli'de iki kişi silahla vuruldu

Kocaeli'de akşam saatlerinde yaşanan olayda bir şahıs parkta tartıştığı 2 kişiyi tabancayla vurdu. İşte olayın ayrıntıları ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 05:10
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 05:10
Kocaeli'de iki kişi silahla vuruldu
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bir parkta çıkan tartışmada S.S. isimli kişi, 2 kişiyi tabancayla vurdu. Olayda, merminin gözüne isabet ettiği E.K.'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Tartışma Kanlı Bitti

Olay, saat 23.00 sıralarında Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Şehit Hasan Hüseyin Günay Parkı’nda yaşandı. İddiaya göre, S.S. ile E.K. ve E.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Şüpheli Tabancayla Ateş Etti

Kavga sırasında, S.S. tabancasını çıkararak ateş açtı. Mermilerden biri E.K.’nın gözüne, diğeri ise diğer E.K.’nın ayak bileğine isabet etti. Saldırgan, olay yerinden hızla kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Gözünden vurulan E.K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis Şüpheliyi Yakalamak İçin Harekete Geçti

Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği parkta detaylı incelemelerde bulundu ve kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa