Bursa'da feribotta ceset bulundu

Bursa'da, iskeleye yanaşan feribotun tuvaletinde ceset bulundu. Olayla ilgili ekipler çalışma başlattı...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 05:30
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 05:30
Bursa'da feribotta ceset bulundu
EM
Erhan Meyveci Editör

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İstanbul Deniz Otobüslerine (İDO) ait bir feribotun tuvaletinde erkek cesedi bulundu. Olay, feribotun Yenikapı-Bursa seferini tamamlayıp iskeleye yanaşmasının ardından ortaya çıktı.

Ekipler Son Kontrol Sırasında Cesedi Fark Etti

Olay, saat 23.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi'ndeki Bursa Feribot İskelesi'nde meydana geldi. Yenikapı-Bursa seferini başarıyla tamamlayan İDO feribotu, iskeleye yanaştıktan sonra yolcularını indirdi. Ekipler tarafından yapılan son kontroller sırasında, feribotun tuvalet bölümünde bir kişinin hareketsiz yattığı fark edildi.

Sağlık Ekipleri Yönlendirildi

İhbar üzerine iskeleye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, tuvalette bulunan erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmadı.

Ceset Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi

Savcılık ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, ceset otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın nasıl gerçekleştiğini belirlemek için başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa