Şanlıurfa'da olaylı gece... 5 kişi yaralandı...

Şanlıurfa'da yaşanan silahlı kavgada baba ve 4 çocuğu yaralandı. Olay anı ise saniye saniye kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 05:50
Şanlıurfa'da olaylı gece... 5 kişi yaralandı...
DHA
Kaynak DHA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, otomobile tüfekle açılan ateş sonucu baba ve 4 çocuğu yaralandı. Saldırı anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, akşam saatlerinde Abdalağa Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma, kısa süre içinde büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen pompalı tüfekle, park halindeki bir otomobile ateş açıldı.

Baba ve 4 Çocuğu Yaralandı

Açılan ateş sonucu otomobilde bulunan Medet K. (38) ile çocukları Emine, Sude Naz, Menesa ve Nur Fidan K. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay Anı Cep Telefonu Kameralarına Yansıdı

Olay anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Görüntülerde, kavga sırasında bir kişinin pompalı tüfekle otomobile ateş açtığı ve çocukların çığlık attığı anlar yer aldı.

3 Kişi Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı ve 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa