İstanbul'da motosikletin çarptığı çocuk öldü

İstanbul Fatih'te meydana gelen trafik kazasında motosikletin çarptığı çocuk hayatını kaybetti. Ekipler kaza ile ilgili çalışma başlattı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 06:10
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 06:10
İstanbul'da motosikletin çarptığı çocuk öldü
DHA
Kaynak DHA

Fatih'te sokakta oynayan 2 yaşındaki Özbekistan uyruklu bir çocuğa çarparak ölümüne neden olan motosiklet sürücüsü Burhanettin T., olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrasında, kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında

Olay, gece saat 01.40 sıralarında Muhsine Hatun Mahallesi Alişan Sokak'ta meydana geldi. Sokakta oynayan ve kimliği açıklanmayan 2 yaşındaki çocuk, yolun karşısına geçmeye çalışırken hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı çocuğu Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk hayatını kaybetti.

Şüpheli Güvenlik Kameralarından Tespit Edildi

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şüphelinin kimliğinin güvenlik kameraları yardımıyla tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, "Şüpheli şahsın olay yerinden kaçtığı bilgisi üzerine ekiplerce yapılan kamera çalışmasında, kasklı ve plakasız motosiklet kullanan şahsın Alişan Sokak'ta çocuğa çarptıktan sonra durmadan Sevgi Sokak yönüne kaçtığı, Nalbant Cami Sokağa girerek bir süre durduğu, daha sonra tekrar kaskını takarak Türkeli Caddesi istikametine doğru uzaklaştığı tespit edilmiştir" denildi.

Şüphelinin 13 Suç Kaydı Bulunduğu Belirlendi

Olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünün Burhanettin T. olduğu belirlendi. Şüphelinin 13 farklı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. Emniyet güçleri, Burhanettin T.'yi yakalamak için adreslerde arama yaptı ancak henüz kendisine ulaşılamadı. Şahsı yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Aile ve Mahalleli Olayın Şokunu Yaşıyor

Olayın ardından, küçük çocuğun ailesi ve mahalle sakinleri büyük bir üzüntü yaşarken, kaçan sürücünün bir an önce yakalanmasını istiyor. Güvenlik güçleri ise olayın aydınlatılması ve şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa