İstanbul'da kontrolden çıkan araç ortalığı savaş alanına çevirdi

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil 5 araca çarptı. Kaza sonrası olay yerinde kavga çıktı...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 08:10
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 08:10
İstanbul'da kontrolden çıkan araç ortalığı savaş alanına çevirdi
EM
Erhan Meyveci Editör

Beşiktaş'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün sebep olduğu zincirleme kazada 5 araç hasar gördü. Olayda yaralanan olmazken, kaza sonrası taraflar arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.

Kaza Barbaros Bulvarı'nda Meydana Geldi

Kaza, saat 03.30 sıralarında Barbaros Bulvarı'nda yaşandı. İddiaya göre, 34 BNC 382 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, seyir halindeki 34 TAZ 23 plakalı taksiye ve 34 GBU 314 plakalı başka bir taksiye çarptı. Kontrolden çıkan araç, hızını alamayarak park halindeki iki araca daha çarparak durabildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kavga Anları Kameraya Yansıdı

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazaya neden olan sürücü ve arkadaşları ile park halindeki araçların sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa süre içinde kavgaya dönüşmesi üzerine polis, tarafları ayırarak müdahalede bulundu.

Kazada Can Kaybı Yaşanmadı

Meydana gelen zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmadı ancak 5 araçta ciddi maddi hasar oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa