Antalya'da, sanayi sitesinde yangın meydana geldi...

Antalya'da, sanayi sitesinde çıkan yangında 3 iş yeri kullanılamaz hale gelirken, 3 otomobilde küle döndü...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 08:17
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 08:17
Antalya'da, sanayi sitesinde yangın meydana geldi...
EM
Erhan Meyveci Editör

Yangın, saat 03.30 sıralarında Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nde yer alan Yeşil Sanayi Sitesi'ndeki bitişik alüminyum, oto tamir ve boya satışı yapılan dükkanlarda meydana geldi. Duman ve alevleri fark eden çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Boya Dükkanındaki Kimyasallar Söndürme Çalışmalarını Zorlaştırdı

Yangın kısa sürede büyürken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Oto tamir ve alüminyum dükkanlarındaki yangın kontrol altına alınırken, boya dükkanındaki kimyasalların etkisiyle söndürme çalışmaları saatlerce sürdü. Yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak 3 iş yeri ve 3 araç kullanılamaz hale geldi.

İş Yeri Sahipleri Gözyaşlarına Boğuldu

Yangını haber alarak olay yerine gelen iş yeri sahipleri büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan iş yeri sahipleri, yangının ardından yıkıma uğrayan iş yerlerini çaresizce izledi.

Söndürme Çalışmaları Sırasında 4 Muhabbet Kuşu Kurtarıldı

İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmaları sırasında boya malzemeleri satan bir iş yerinde kafeste bulunan 4 muhabbet kuşunu kurtararak güvenli bir alana taşıdı.

Kundaklama İddiası

Yangını duyarak olay yerine gelen oto tamirhane sahibi Güngör Karslı, olayın kundaklama olabileceğini iddia etti. “Gece arayıp dükkânının yandığını söylediler, önce şaka sandım. Buraya geldiğimde arabanın yanmasından sonra dükkâna sıçradığını söylediler. Ancak bu aracın yanması normal değil, çünkü motoru yok. Bunu yapan kimse cezasını çeksin" dedi. Karslı, iş yerinde yaklaşık 4 milyon TL'lik zararı olduğunu ifade etti.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, toplamda yaklaşık 10 milyon TL'lik zararın meydana geldiği yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa