Mamak'ta Ankaralı Turgut için vefa konseri!

Mamak Belediyesi, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ankara'nın sevilen ismi Ankaralı Turgut için “Vefa ve Yardımlaşma Gecesi” düzenledi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 09:10
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 09:34
Mamak'ta Ankaralı Turgut için vefa konseri!
Ecem Çetin Muhabir

Ankara türkülerinin önde gelen isimlerinden biri olan ve sahne adıyla "Ankaralı Turgut" olarak tanınan Turgut Karataş, geçtiğimiz ay hayranlarını üzen bir haberle gündeme geldi. Ünlü sanatçının kızı Eylem Boran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada babasına akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve tedavi sürecinin başladığını duyurdu. 

Daha önce de KOAH nedeniyle tedavi gören Ankaralı Turgut, bu kez daha zorlu bir sağlık mücadelesiyle karşı karşıya kaldı. 

Yaklaşık 1.5 ay hastanede yatmak zorunda kalan sanatçı, bu süreçte 12-13 kilo verdi. 

Yaşadığı maddi sıkıntılardan bahseden Ankaralı Turgut, "İlacı almak için sıkıştık. Çok kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede" dedi.

Son haliyle sanat dünyasını ve sevenlerini üzen Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi harekete geçti. 

İlk olarak Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sanatçıya bir ziyarette bulundu. 

Ankaralı Turgut için vefa gecesi 

Son olarak ise Ankara'nın sevilen ve sembol isimlerinden birisi olan Ankaralı Turgut için “Vefa ve Yardımlaşma Gecesi” yapıldı. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı geceye Necmettin Erbakan Kongre Merkezi ev sahipliği yaptı. 

Veli abim sözleriyle gece için Mamak Belediye Başkanına teşekkürlerini ileten Bakan Yardımcısı Mumcu, organizasyonun Ankaralı Turgut için büyük bir moral olacağını belirtti.

Sağlık sorunlarından kaynaklı olarak geceye katılamayan Ankaralı Turgut, video eşliğinde bir açıklama yaptı.

Ankaralı Turgut'tan teşekkür 

Turgut, şu ifadeleri kullandı; 

"Rahatsızlığı nedeniyle çok sevdiği mesleğinden bir süredir uzak kaldı"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise şunları söyledi;

Engin Can, Sincanlı Erkal, Mehmet Demirtaş, Veli Erdem Karakülah, Ankaralı Coşkun, ve Ömer Şahin'in Ankaralı Turgut için sahne aldığı gecede Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu karşılıklı oyun havası oynadı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa