Eski sevgililer reyting yarışında buluşuyor!

Perşembe akşamları eski sevgilerin reyting savaşı yaşanacak. Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan rakip olurken, Kubilay Aka Miray Daner'le olacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 10:01
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 10:26
Eski sevgililer reyting yarışında buluşuyor!
Ecem Çetin Muhabir

Eylül ayının gelmesiyle birlikte televizyonlarda yeni sezon başladı. Hem sezon finali yaparak ekranlara ara veren diziler hem de yeni başlayan dizilerde ekranlarda yerini aldı. 

Diziler arasında reyting yarışlarının yaşandığı gecelerde perşembe akşamı magazinsel özelliği ile dikkat çekti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Perşembe gecesinde eski sevgililer reyting savaşında olacak. 

'Aşk Ağlatır' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 3.5 sene aşk yaşayan Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan ekranlarda karşı karşıya geliyor.

Aktaş, NOW TV'de ilgiyle izlenen Hudutsuz Sevda dizisinde kamera karşısına geçerken, Hafsanur Sancaktutan ise Show TV'nin yeni başlayan ve seyirciden ilgi gören dizisi Siyah Kalp'te rol alıyor. 

Kazanan Siyah Kalp 

Geçtiğimiz perşembe akşamının kazananı Siyah Kalp oldu. Sevilen dizi, adını reytinglerde zirveye yazdırdı, ABC1 20+’da 5.16 izlenme oranı 14.19 izlenme payı, Total’de 4.90 izlenme oranı 14.30 izlenme payı ,AB grubunda ise 4.22 izlenme oranı 12.89 izlenme payı etti. 

Hudutsuz Sevda dizisinin başrol kadın oyuncusu Miray Daner ve perşembe akşamları Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri'nin başrol isimlerinden birisi olan Kubilay Aka'da bir dönem aşk yaşamıştı. 

Kubilay Aka, hem eski sevgilisi hem de yeni sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile reyting savaşında yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa