Bahar dizisinden yeni bir tanıtım yayınlandı!

Geçtiğimiz hafta yeni sezona başlayan Bahar dizisi, salı akşamı 18. bölümüyle ekrana gelecek. Diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 11:57
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 12:08
Bahar dizisinden yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında ilk bölümünden itibaren büyük ilgiyle izlenen “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. 

Yeni sezonuyla da izleyenleri ekrana kilitleyen, sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Bahar dizisi 1 Ekim Salı akşamı 18. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?”  dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı.

Bahar ve Evren'in öpüşmesinin ardından, ikilinin ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken, diziden yayınlanan yeni tanıtım bu soruya dair ilk ipuçlarını verdi. Tanıtımda, izleyiciler Bahar ve Evren'in hem romantik hem de eğlenceli anlarına şahit olacaklarının sinyallerini aldı. Bahar, hissettiği yoğun duygulardan kaçmaya çalışsa da bu süreçte oldukça zorlanıyor. Öte yandan, Timur’un Bahar’ı yeniden kazanma çabaları gözlerden kaçmadı Rengin'in Timur'la el ele katıldıkları bir davette "Çok yakında Timur ve ben evleniyoruz." açıklaması şok etkisi yarattı. 

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” adlı dizi her Salı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ 18.Bölüm İkinci Tanıtım;

https://youtu.be/aDwcchBiGIE 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa