Doğa hamile mi? Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölüm tanıtımı yayınlandı

Cuma akşamlarına damgasını vuran Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yine milyonları ekrana kilitledi. Dizinin yayınlanan 70. bölüm tanıtımı ise şoke uğrattı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 13:20
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 13:38
Doğa hamile mi? Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölüm tanıtımı yayınlandı
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin fenomen ve sevilen projelerinden birisi olan, başladığı günden beri izleyenlerin beğenisini toplayan Kızılcık Şerbeti, dün 69.bölümüyle ekrana geldi. 

Sevilen dizi, yine milyonları ekrana kilitledi. Dizi, AB grubunda 9.92 izlenme oranı, 32.57 izlenme payı, ABC1’de 9.03 izlenme oranı ve 25.84 izlenme payı, Total grubunda 6.97 izlenme oranı, 21.07 izlenme payı elde etti. 

Sahneleriyle ve heyecanlı finaliyle geceye damgasını Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölüm tanıtımı da izleyicisiyle buluştu. 

Tanıtım sosyal medyada gündem oldu ve gelecek hafta yaşanacaklar oldukça merak edildi. 

Fragmanda dizideki dengelerin köklü bir şekilde değişeceğinin sinyalleri veriliyor. Görüntülerde, Pembe’nin, Abdullah’ı köşke yeniden kabul ettiği sahneler dikkat çekiyor. Bu gelişme, aile içindeki gerginliklerin sona ereceği yönünde beklentiler oluştururken, izleyicilerin aklında "Meri konağa dadı olarak mı geliyor?" sorusu beliriyor. Fatih ve Görkem arasında büyük bir tartışmanın yaşandığı sahneler ise bölümün diğer dikkat çeken anlarından biri olarak öne çıkıyor. Tanıtımda bir diğer vurucu sahne ise Doğa’nın hamilelik testi yaptığını Giray’a müjdelemesiyle ekrana geliyor. Ancak Doğa’nın yüzündeki hayal kırıklığı, bu sevindirici haberin ardından beklenmedik bir gelişmenin yaşanacağını düşündürüyor. Ömer, Kıvılcım ve Cemal’in aynı mekanda görüldüğü sahneler, izleyicilerde büyük bir merak uyandırıyor. Tanıtımda özellikle Ömer ve Cemal arasında yaşananların gizemi korunurken, bu karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 70. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=FIvhqLpwRMw

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa