Gezmeye çıkardığı köpeğini canı pahasına korudu!

Tekirdağ'da gezmeye çıkardığı köpeği başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Gürsu Erüstün adlı kadın, köpeğini korumak için kendisini siper etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 15:54
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 16:01
Gezmeye çıkardığı köpeğini canı pahasına korudu!
DHA
Kaynak DHA

Olay, dün sabah saatlerinde Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Gazimustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Yeşilli Sokak'ta meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Gürsu Erüstün isimli bir kadın, köpeğini gezdirmek amacıyla dışarı çıktığı sırada, aniden bir başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Durumu fark eden Erüstün, köpeğini korumak için kendisini köpeğinin önüne atarak, saldırıya karşı koymaya başladı.

Mücadelesi Kameralara Yansıdı

Saldırının şiddetiyle bir ara yere düşen Erüstün, hızla toparlanarak köpeğini savunmaya devam etti. Başıboş köpeği uzaklaştırmak için zaman zaman tekme ve tokat savurduğu görülen Erüstün'ün çabaları, çevredeki bir motokuryenin yardımıyla sonuç verdi. Motokurye olaya müdahale ederek saldırgan köpeği uzaklaştırdı.

Güvenlik Kameraları Saldırı Anını Kaydetti

Yaşanan bu talihsiz olayın anları çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Erüstün'ün köpeğini koruma çabası ve motokuryenin yardımıyla köpeğin kurtarılması, kamera kayıtlarında net bir şekilde görüldü.

Olayın ardından Erüstün'ün ve köpeğinin sağlık durumuyla ilgili bilgi verilmedi, ancak saldırıya uğrayan köpeğin ciddi bir yaralanma yaşayıp yaşamadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa