BBP Lideri Destici, "İsrail bedelini misliyle ödeyecek"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in saldırına tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasına değindi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 15:55
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 16:04
BBP Lideri Destici, ''İsrail bedelini misliyle ödeyecek''
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde düzenlenen bir etkinlikte basına yaptığı açıklamalarda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya ve İsrail hükümetine sert eleştiriler yöneltti. 

Destici, Netanyahu'nun 79. BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasının protesto edilmesine atıfta bulunarak, dünyanın büyük bölümünün Netanyahu’nun politikalarını "vahşet, katliam ve soykırım" olarak gördüğünü ifade etti.

"İsrail bedelini misliyle ödeyecek"

Destici, Netanyahu ve İsrail'in Filistin, Gazze ve Lübnan'a karşı tutumuna değinerek, bir gün bu yaptıklarının bedelini misliyle ödeyeceklerini söyledi. Ayrıca, Arap ülkelerinin İsrail'e karşı yeterince net bir duruş sergileyememesini de eleştirerek, Filistin ve Lübnan'ın Arap Birliği üyesi olduğunu hatırlattı ve birlik üyelerinin İsrail'e karşı daha güçlü bir duruş sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

Boş salon iddialarına sert yanıt 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'ta düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki konuşmasına da değinen Destici, Erdoğan’ın Filistin başta olmak üzere çeşitli konularda önemli mesajlar verdiğini söyledi. 

Bazı muhaliflerin Erdoğan'ın konuşması sırasında salonun boş olduğuna dair yalan haberler yaymaya çalıştığını belirten BBP Lideri, Erdoğan'ın salonda dolu bir katılım karşısında konuştuğunu ifade ederek iddialara tepki gösterdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa