Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine araba jesti!

Mehmet Ali Erbil, bir süredir aşk yaşadığı ve geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydığı Gülseren Ceylan'a doğum gününde araba hediye etti.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 16:31
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 16:51
Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine araba jesti!
Ecem Çetin Muhabir

Turnike yarışmasıyla ekranlarda olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uzun bir süredir kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşıyor. 

Aşk haberi magazin gündeminden düşmezken, çift ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı aldı ve Mehmet Ali Erbil Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi etti.

Geçtiğimiz aylarda dini nikah kıydıkları ortaya çıkan ünlü çift, ayrıldı. Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığa ilişkin açıklama yaptı. 

Mehmet Ali Erbil ile yollarını ayırdığını söyleyen Ceylan, ayrılık nedeni olarak anlaşamadıkları noktalar olduğunu ifade etti. 

Ancak çiftin ayrılığı kısa sürdü. İkili ilişkilerine bir şans verdi ve barıştı. İkilinin barışmasına ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, vesile oldu.

Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan 'hediye jesti' ile gündeme geldi. 

"Büyük jest"

Ünlü şovmen yeni yaşını kutlayan sevgilisine araba aldı.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden kırmızı renkteki arasını paylaşan Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'e teşekkürlerini iletti.

"İlk defa arabam oldu"

Ceylan, şu ifadeleri kullandı;

gm(İlk defa arabam oldu. Kullanmayı bu küçük minnoş arabada öğreneyim diye sevgilim doğum günü hediyesi almış. Çok teşekkür ederim iyi ki varsın seni çok seviyorum)

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa