Deha dizisi yarın 2. bölümüyle ekrana gelecek!

Bir baba ile oğlun yüzleşme hikayesini ekrana getiren, Show TV'nin yeni dizisi Deha yarın 2. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 17:20
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 17:31
Deha dizisi yarın 2. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Melis Sezen, Taner Ölmez gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Deha dizisi, geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı.

Show TV'nin yeni dizisi izleyenlerden yoğun ilgi gördü ve tam not aldı. Reyting sıralamasında önemli bir başarıya imza atan dizi, yarın akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek.  

2. bölümde neler yaşanacak?

Devran, Boran’ın intikamını almak için babasının karşısına çıktığında, tüm planlarını çoktan hazırlamış durumdadır. Bu intikam planı, İskender’in de farkında olmadan Devran’ın oyunlarına dahil olmasına neden olur. Diğer yandan, Cesur, yakın markaja aldığı Hakim’le ilgili sürpriz bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Cesur’un Hakim’e karşı elini güçlendirecek ve onu avantajlı bir konuma getirecektir. Esme, Devran’ın planlarının onu İskender’in tehlikeli dünyasına çekmesinden büyük endişe duymaktadır. Ancak tüm bu endişelere ve Sofi’nin verdiği öğütlere rağmen, Devran intikam yolundan vazgeçmez ve durdurulamaz bir şekilde ilerlemeye devam eder. İskender, henüz kim olduğunu bilmediği Devran’a güvenmesinin sonucunda büyük bir sürprizle karşılaşır.

“Deha” yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor.  

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa