Serhat Akın'a silahlı saldırıda 5 kişi hakkında yakalama kararı

Eski milli futbolcu Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 5 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 18:52
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 18:52
Serhat Akın'a silahlı saldırıda 5 kişi hakkında yakalama kararı
DHA
Kaynak DHA

Beykoz'da Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’ın silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 5 şüpheli hakkında daha yakalama kararı çıkarıldı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, saldırıda motosikleti kullanan O.M., silahla ateş eden O.D., ve M.A., İ.T., M.A. isimli şahıslar hakkında yakalama kararı verildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, Beykoz Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Başsavcılığın talebi üzerine soruşturma dosyasına gizlilik kararı getirildi.

İki şüpheli gözaltına alınmıştı

Olayla ilgili daha önce iki şüpheli gözaltına alınmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştirenlerin motosikletle olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiğini belirtti. Yerlikaya, yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. isimli şüphelilerin yakalandığını, motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. hakkında ise yakalama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Soruşturma, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa