Galatasaray ligdeki ilk puan kaybını yaşadı

Galatasaray, Süper Lig’in 7’nci haftasında sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip, ligde ilk kez puan kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 21:34
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 21:37
Galatasaray ligdeki ilk puan kaybını yaşadı
DHA
Kaynak DHA

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. RAMS Park’ta oynanan karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetirken, yardımcıları Mehmet Akıncık ve Ali Can Alp oldu. Ev sahibi Galatasaray; Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Sallai, Sara, Kerem Demirbay, Yunus Akgün, Osimhen ve Icardi ilk 11’i ile sahaya çıktı. Konuk ekip Kasımpaşa ise Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Cafu, Fall, Barak, Aytaç Kara, Hajradinovic ve Da Costa ile mücadele etti.

Karşılaşmaya baskılı başlayan Galatasaray, 20. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın ortasında Osimhen’in golüyle 1-0 öne geçti. 28. dakikada Osimhen, savunma arkasına atılan topu kontrol edip bir kez daha ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yaptı. Galatasaray, 34. dakikada Icardi'nin attığı golle farkı 3'e çıkardı. Kasımpaşa, bu gole 2 dakika sonra Fall’ın vuruşuyla yanıt vererek skoru 3-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da değişikliklerle başlarken, 50. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı, ancak hakem Oğuzhan Çakır, VAR incelemesi sonrası kararı iptal etti. 83. dakikada Kasımpaşa, Hajradinovic’in penaltı golüyle skoru 3-2’ye getirdi. Maçın uzatma dakikalarında, Da Costa’nın 90+5. dakikada attığı golle Kasımpaşa, durumu 3-3'e getirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Osimhen, Galatasaray formasıyla ilk gollerini attı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla Kasımpaşa karşısında ilk gollerini attı. Maçın 20 ve 28. dakikalarında fileleri havalandıran Nijeryalı santrfor, sarı-kırmızılı taraftarlarla ilk kez gol sevinci yaşadı. Osimhen, yaşadığı sakatlık nedeniyle ikinci yarının başında oyundan alındı.

Icardi 11’e döndü, Sallai ilk kez 11’de

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sakatlığının ardından 4 maç sonra ilk 11’de yer aldı ve 34. dakikada bir gol kaydetti. Almanya’dan transfer edilen Roland Sallai ise ilk kez sarı-kırmızılı forma ile bir maça ilk 11’de başladı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı alkışlandı

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Kasımpaşa maçı öncesi sahada taraftarlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa