Mardin'de kayıp olarak aranan iş insanın cesedi bulundu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, dünden bu yana kayıp olarak aranan Sabri Kıran’ın (41), silahla vurulmuş halde cesedi bulundu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Eylül 2024 22:22
GÜNCELLEME
28 Eylül 2024 22:50
Mardin'de kayıp olarak aranan iş insanın cesedi bulundu
DHA
Kaynak DHA

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, bir gündür kayıp olarak aranan 41 yaşındaki Sabri Kıran’ın cansız bedeni, silahla vurulmuş halde bulundu. Olay, ilçenin Yeşilkent Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı.

Jandarma ekiplerinin sınır devriyesi sırasında yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etmesi üzerine, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, yerde yatan kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Kimlik bilgileri doğrulanan kişinin, ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan Sabri Kıran olduğu belirlendi.

Soruşturma başlatıldı

Sabri Kıran’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kıran’ın ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için otopsi işlemlerinin sonucunun beklendiği ifade edildi. Olayın aydınlatılması için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, Sabri Kıran’ın kaybolmasıyla ölümünün bağlantısının incelendiğini ve olayın faillerine ulaşmak amacıyla çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Kıran’ın nasıl ve ne zaman vurulduğu, yapılacak detaylı araştırmaların ardından netleşecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa