Polise ateş açıp intihar eden şahsın 18 aranması çıktı

İstanbul ili Büyükçekmece ilçesinde polise ateş ettikten sonra intihar eden zanlının 18 aranmasının bulunduğu ortaya çıktı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 07:16
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 07:26
Polise ateş açıp intihar eden şahsın 18 aranması çıktı
AA
Kaynak AA

Büyükçekmece'de polise ateş açan şüpheli intihar etti

Büyükçekmece'de polise yönelik silahlı saldırıda bulunan ve ardından intihar eden bir şüphelinin, çeşitli suçlardan toplam 18 aranmasının olduğu ortaya çıktı.

Bağcılar'daki silahlı yaralama olayı

Olayın temeli, 12 Kasım 2023'te Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'ndeki bir iş yerinde gerçekleşen silahlı saldırıya dayanıyor. Bu saldırıda iki kişi yaralanmış, yaralılardan biri hayatını kaybetmişti. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında polis, beş şüpheliyi yakalayarak üç silah ele geçirdi. Şüphelilerden üçü tutuklandı.

Firari şüphelilere yönelik operasyon

Polis ekipleri, olayla bağlantılı firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda, bu akşam saatlerinde Büyükçekmece'deki bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında polis ekipleri, aranan şüphelilerden C.G. ve E.T. ile karşılaştı.

Silahlı saldırı ve intihar

Operasyon sırasında C.G., hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve güveni kötüye kullanma gibi suçlardan toplam 18 aranması olan bir isim olarak belirlendi. C.G. ve yanında bulunan E.T., Özel Harekat ekiplerine silahla ateş açtı. E.T. olay yerinde yakalanırken, C.G. polis kalkanlarına ateş ettikten sonra intihar etti.

Suç kaydı kabarık şüpheliler

E.T.'nin ise hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve hükümlü-tutuklunun kaçması suçlarından toplam 5 aranması olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, iki ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği ve şüphelilerin bağlantılı oldukları diğer suçlar üzerine de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa