Küçükçekmece'de internet kafeye patlayıcı atıp kaçtılar

İstanbul ili Küçükçekmece ilçesinde bir internet kafenin hemen önüne kimliği belirlenemeyen 2 şahıs patlayıcı madde atıp kaçtı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 07:55
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 07:59
Küçükçekmece'de internet kafeye patlayıcı atıp kaçtılar
DHA
Kaynak DHA

Küçükçekmece'de patlama paniği

Küçükçekmece’de motosikletli iki kişi, bir internet kafenin önüne patlayıcı madde atarak kaçtı. Patlama sonrası sokaktan dumanlar yükselirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gece yarısı patlama yaşandı

Olay, saat 01.00 civarında Küçükçekmece'nin Yeni Mahalle Salih Tamcı Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. Beş katlı binanın giriş katında bulunan internet kafenin önüne, motosikletli iki kişi tarafından patlayıcı madde atıldı.

Can kaybı veya yaralanma olmadı

Patlama anında iş yerinin kapalı olması ve sokakta kimsenin bulunmaması, olası bir yaralanma veya can kaybını önledi. Patlama sonrası dumanlar yükselirken çevrede paniğe neden oldu.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, patlama sonrası güvenlik önlemleri alarak sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

Patlama sesini duyanlar büyük panik yaşadı

Olayın hemen yanında iş yeri bulunan Turhan Tüfekçi, patlama anını şöyle anlattı: “Dükkanı toparlıyordum, büyük bir patlama sesi geldi. İlk başta doğal gaz patlaması zannettim. Dışarı çıktığımda toz bulutları vardı, sonra polis ekipleri geldi.”

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor

Olayla ilgili incelemeler devam ederken, kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Patlamanın neden kaynaklandığı ve şüphelilerin kimliği tespit edilmeye çalışılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa