3 yıl sonra kardeşiyle aynı acı kaderi paylaştı

Denizli’de otomobilin çarptığı Neşe yaşamını yitirdi. Neşe’nin kardeşinin de 3 yıl önce aynı şekilde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Eylül 2024 08:03
GÜNCELLEME
29 Eylül 2024 08:14
3 yıl sonra kardeşiyle aynı acı kaderi paylaştı
DHA
Kaynak DHA

Denizli'de trafik kazası: Neşe Çevik hayatını kaybetti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 21 yaşındaki Neşe Çevik, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çevik’in daha önce kardeşi de benzer bir kazada hayatını kaybetmişti.

Kaza gece saatlerinde yaşandı

Kaza, saat 22.00 sıralarında Denizli-Aydın Karayolu üzerinde, Bozburun Mahallesi'nde meydana geldi. Alışveriş merkezinden çıkan Neşe Çevik, yolun karşısına geçmeye çalışırken İbrahim D. yönetimindeki 20 AOF 733 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Hastanede hayatını kaybetti

Kazanın ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır yaralı Neşe Çevik'i Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Çevik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili otomobil sürücüsü İbrahim D. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kardeşi de aynı şekilde hayatını kaybetti

Neşe Çevik’in kardeşi Cengiz Çevik’in de 3 yıl önce benzer bir trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Cengiz Çevik, 2021 yılında Buldan ilçesinde çalıştığı tütün tarlasından dönerken, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Aynı aileden iki trafik kurbanı

Neşe ve Cengiz Çevik kardeşlerin, farklı yıllarda benzer kazalarla hayatlarını kaybetmesi, aileyi derin bir üzüntüye boğdu. Yaşanan bu son kaza, bölgede trafikte yaya güvenliği ile ilgili soru işaretleri oluşturdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa